logo

Katentuan Pangginaan supados langkung

Dianyari pungkasan: 2 Februari 2021

Mangga waca syarat lan katemtuan iki (Syarat, Ketentuan, lan Ketentuan) kanthi teliti sadurunge nggunakake situs web https://monosite.org/ (layanan) sing dilakokno dening MonoSite (kita, utawa kita). ).

Akses lan panggunaan Layanan sampeyan tundhuk ditampa lan netepi Ketentuan iki. Istilah kasebut ditrapake kanggo kabeh pengunjung, pangguna lan liya-liyane sing ngakses utawa nggunakake layanan kasebut.

Kanthi ngakses utawa nggunakake Layanan, sampeyan setuju kanggo netepi Ketentuan iki. Yen sampeyan ora setuju karo bagean saka syarat kasebut, sampeyan ora bisa ngakses Layanan kasebut. Perjanjian Ketentuan Penggunaan kanggo MonoSite digawe nggunakake Generator Katentuan lan Ketentuan.

Tautan menyang situs web liyane

Layanan kita bisa uga ngemot pranala menyang situs web utawa layanan pihak katelu sing ora diduweni utawa dikontrol dening MonoSite.

MonoSite ora ngontrol utawa tanggung jawab kanggo isi, kabijakan privasi utawa praktik situs web utawa layanan pihak katelu. Sampeyan uga ngakoni lan setuju yen MonoSite ora bakal tanggung jawab, langsung utawa ora langsung, kanggo karusakan utawa kerusakan sing disebabake utawa diduga disebabake utawa ana hubungane karo panggunaan utawa pranala menyang konten, barang utawa layanan sing kasedhiya ing utawa liwat situs web utawa layanan kasebut.

Disaranake sampeyan maca syarat lan kabijakan privasi situs web utawa layanan pihak katelu sing sampeyan bukak.

Undhang-undhang Panguwasa

Kahanan kasebut diatur lan diinterpretasikake miturut undang-undang Ukraina tanpa njupuk aturan konflik.

Gagal ngetrapake hak utawa pranata Ketentuan iki ora bakal dianggep minangka pengabaian hak kasebut. Yen ana pranata Ketentuan iki sing ditemokake ora sah utawa ora bisa ditindakake, pranata liyane Ketentuan iki bakal tetep ditrapake lan ditrapake. Ketentuan iki minangka kabeh persetujuan antarane kita babagan layanan kita lan ngganti perjanjian sadurunge sing bisa ditindakake ing antarane kita babagan layanan kita.

Owah-owahan

Kita duwe hak kanggo ngganti utawa ngganti syarat-syarat kasebut sawayah-wayah miturut kawicaksanan kita dhewe. Yen Review penting, kita bakal ngupayakake menehi kabar paling ora 15 dina sadurunge syarat anyar ditrapake. Apa sing dadi owah-owahan sing signifikan bakal ditemtokake miturut kawicaksanan kita.

Kanthi terus ngakses utawa nggunakake layanan kita sawise owah-owahan iki ditrapake, sampeyan setuju kanggo netepi syarat-syarat sing wis direvisi. Yen sampeyan ora setuju karo syarat anyar, mangga mandheg nggunakake layanan kasebut.

Yen sampeyan duwe pitakon babagan Ketentuan iki, mangga hubungi kita .